Username or EmailPassword
Remember me Forgot password?
voetbalshirts

Es wird berichtet Manchester United Trikots dass ab diesem Bayern

Aug 7th 2015, 7:39 pm
Posted by voetbalshirts
80 Views

Joined members:
voetbalshirts u/

Location:

Time: Aug 8th 2015, 11:30 am

In 1956 was ik in het noordwesten land katoenfabriek school die hij eindigde als derde in de zesde klas, toen hij zag dat de klasse heeft een aantal studenten vaak de school om de wijk te nemen in de sport, het is afgunst. Na 18 naar Xi'an middelbare school, ik toegetreden tot de gelederen van het spel. Na school en na school in de middag, en ik heb studenten in de speeltuin te zetten aan beide uiteinden van de tas als de "deur" kick "honkbal." Ik herinner me dat ik erg gefascineerd was door het voetbal, gewijd aan de bibliotheekcollectie was spits Zhang Honggen, Nian Weisi et al informatie en transcriptie-technologie en de regels van het spel van de sport-magazine.

Want ik ben goed in half helder en strak markering, het

2015 Nike Air Max werd al snel de belangrijkste verdediger van de school football team. 1959 Selected Baqiao jeugdteam, jeugdvoetbal competities deel te nemen in Xi'an.

In 1962, na zijn afstuderen van de middelbare
2015 Nike Schuhe school, ging ik naar de eerste gemechaniseerde gelegen ten noordwesten Hujiamiao reparatiewerkplaats bouwbedrijf doet loonwerk. Dit gebied, industriële bedrijven, dat is waarom voetbal is erg populair. De reparatiewerkplaats waar ik, vervolgens overgebracht van de Maoming nieuwe partij van jonge werknemers. Ze zijn
Nike Air Max 1 ook dol op voetbal. Dus, wanneer de lunchpauze, ik en deze "kleine Guangdong," het spelen van voetbal op de grond-plant. Hoewel deze "kleine Guangdong," het hoofd is niet hoog, de donkere en dun, kan bedreven voetenwerk zijn, dribbelen is erg slim.
Bookmark & Share:

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0