Username or EmailPassword
Remember me Forgot password?
ronaldo8

Es wird berichtet Manchester United Trikots dass ab diesem Bayern

Aug 10th 2015, 7:41 pm
Posted by ronaldo8
77 Views

Joined members:
ronaldo8 u/

Location:

Time: Aug 11th 2015, 11:30 am

Voetbal oordeelde: Xuzhou 38 scholen voor het nationale voetbal Demonstration School geselecteerd Reporters geleerd van de website van het Ministerie van Onderwijs, het Nationaal Jeugd campus voetbal onlangs een lijst van kenmerken van de school in 2015, de stad gekozen voor een totaal van 38 basisscholen en middelbare scholen.

31 juli 2015 in de provincie

Jiangsu "Gouverneur Cup" Jeugd campus voetbal
bayern münchen finales beginnen basisschool groepswedstrijden in Suzhou, de provincie een totaal van 20 teams namen deel aan de finale, de stad primaire en Jinpu West Jiefang Road Primary 2 Primary 3 voetbal teams doorgaan naar de finale. In twee scholen, voetbal leidt niet alleen tot de hoogste in de stad, maar voetbal is uitgegroeid tot een verplichte cursus voor studenten. Net Jiefang Road Primary School een universiteit voetbalcompetitie heeft vastgesteld, de externe een klein land, National Youth gepensioneerde atleten als coaches, en zelf voetbal gebaseerd lesmateriaal.

Vice President Luoji Bo Xuzhou Jiefang Road Elementary School: Onze zelf van onze school football gebaseerd lesmateriaal, schoolboeken hebben onze eigen full-time docenten in twee, en we huurden de vier, dit is genoeg leraren in het voetbal, we hebben
Bayern Munich Trikots voetbal in onze klas, van 1 - Grade 6 studenten per klas deel van lichamelijke opvoeding per week
sport shop is gewijd aan het voetbal natuurlijk, de campus in campus voetbalcompetitie, te beginnen vanaf de tweede helft van 2016 tot 2015. Dit jaar hebben we drie gehouden sessies.
Bookmark & Share:

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0